BUSINESS AS USUAL

Artistieke Identiteit


Hoe val je op in de (muziek)industrie, bereik je jouw publiek en bepaal je je artistieke identiteit? Tijdens deze scherpe en inspirerende talk gaat Layla El-Dekmak als moderator in gesprek met artiesten die een boeiende en unieke muzikale praktijk uitbouwen. Zij lichten toe hoe ze te werk gaan, wat hen inspireert, waar ze tegenaan botsen en wat een artiest nu precies nodig heeft om te groeien.

Benjamin Abel

Meirhaeghe

Performer, theater- en operaregisseur en contratenor. Met The Unrequired Love maakte hij het prachtige album ‘Spectacles’.

DTM Funk

Tot ver over de grens bekend als sterkhouder van de Belgische DJ-scene, en labelbaas bij San-Kofa Rhythm Records.

Adja Fassa

Is zangeres, theatermaakster en componiste, ze schrijft en speelt ook zelf. Van jongs af aan heeft zij steeds de diepere lagen van haar medemens willen begrijpen, op zoek naar wat de kern van een ziel precies inhoudt.

Oriana Ikomo

Is de 23-jarige Oriana Mangala uit Brussel. Ze studeerde aan het koninklijk conservatorium in Gent en maakt dromerige muziek die haar soulvolle stem perfect complementeert. 

Over Business As Usual

Ben je artiest en sta je aan de startblokken van je muziekcarrière? Tijdens Business As Usual krijg je een heleboel praktische tips om jezelf als artiest te organiseren. Tijdens Klankbad vinden er vier Business As Usual plaats. Pik er één sessie uit of kom naar de hele reeks. Na elke sessie kan je een-op-een jouw specifieke vragen stellen aan de sprekers.

Ontdek alle Business As Usual talks

Using Format