BUSINESS AS USUAL

Alternatieve Financiering


In deze Business As Usual gaan we op zoek naar onze pot goud. Want nu de projectsubsidies van tafel geveegd zijn, is het zoeken naar alternatieve financiering. Waar vind je geld om jouw muzikale dromen waar te maken? Waar kan je aankloppen voor fondsen en andere subsidies? Moderator Nadia Kara gaat in gesprek! 

LOYK

R&b-talent en songwriter met een bachelor muziekmanagement onder de arm. Hij tekende bij Laser/Sony, waarop zijn debuut-ep ‘California’ uitkomt.

Marlies De Munck

Filosofe, docent en gespecialiseerd in cultuurfilosofie, esthetica en kunstfilosofie met focus op muziek.

Lucas Declerq

Al 5 jaar adviseur bij VI.BE, daar schrijft hij artikels en maakt hij informatieve video’s. Daarnaast is hij ook het aanspreekpunt voor muzikanten, DJ’s en producers. 

Blu Samu

Evenveel dichter als urbane samurai. Blu vertelt verhalen in een mix van hiphop en soul. De Brusselse artiest won o.a. de Red Bull Elektropedia award beste upcoming urban artist.

Over Business As Usual

Ben je artiest en sta je aan de startblokken van je muziekcarrière? Tijdens Business As Usual krijg je een heleboel praktische tips om jezelf als artiest te organiseren. Tijdens Klankbad vinden er vier Business As Usual plaats. Pik er één sessie uit of kom naar de hele reeks. Na elke sessie kan je een-op-een jouw specifieke vragen stellen aan de sprekers.

Ontdek alle Business As Usual talks

Using Format