BUSINESS AS USUAL

Speelkansen


Het allerbelangrijkste als artiest? Spelen, af en toe met je kop tegen de muur knallen en blijven spelen! Maar hoe vind je de juiste podia voor je project? Hoe overtuig je boekers en programmatoren van jouw potentieel? En wie helpt je om dat potentieel om te zetten in een next-level optreden? Moderator Layla El-Dekmak gaat in gesprek met organisaties en festivals.


Hendrik Wittock

Coördinator bij showcasefestival FiftyLab en DJ in z’n vrije tijd.

Jan Wallyn

Toegewijde performancekunstenaar die een doorleefde boodschap uitdraagt over gender- en queer-onderwerpen. 

Lady Blaxx

Uniek, energiek en sympathiek maken van deze popartieste en curator een van de meest aanstekelijke stemmen van ons land.

Mathilde Luijten

Organiseert 2 keer per jaar Overlast, een festival dat nieuw talent in de kijker zet en vooral innovatief en ahead of the curve wil zijn, in De Studio. Daarnaast maakt ze praatjes en draait ze plaatjes bij We Are Various.

Over Business As Usual

Ben je artiest en sta je aan de startblokken van je muziekcarrière? Tijdens Business As Usual krijg je een heleboel praktische tips om jezelf als artiest te organiseren. Tijdens Klankbad vinden er vier Business As Usual plaats. Pik er één sessie uit of kom naar de hele reeks. Na elke sessie kan je een-op-een jouw specifieke vragen stellen aan de sprekers.

Ontdek alle Business As Usual talks

Using Format