DOKTER TRIX

Is er een dokter in de zaal? Ja, meerdere zelfs! Zit je met een specifieke vraag rond bijvoorbeeld promo, financiën of boekings, of heb je nood aan wat feedback? Ga ten rade bij VI.BE, Cultuurloket of Kunstenpunt, of vraag een-op-een advies aan een van  onderstaande deskundige.

Breng je vraag mee naar het spreekuur, meld je tijdens KLANKBAD bij de balie en wij zorgen dat je bij de juiste expertise terecht kan.

Hieronder vind je meer info over alle experts!

PLANNING AANWEZIGHEID EXPERTS:

15u-17u

Frederic Busscher - Cultuurloket
Bert De Swert - Rockoco
Louis Verdier - Peter Verstraelen
Gilles Dierickx - Aubergine Management
Robbe Van Bogaert - Stad Antwerpen

17u-19u

Shamisa Debroey - De Singel
Tomas Mitxelena - Busker
Gwen Vanderreyd - Fameus
Hendrik De Rycker - Rockoco
Ward Bosmans - kunstenpunt
Iris Walraven - cultuurloket
Lucas Declercq - VI.BE
Alan Özdemir - VI.BE

Management

Hendrik De Rycker

Is al meer dan 15 jaar actief als manager, momenteel o.a. voor Lander & Adriaan en Mauro Pawlowski, en coördineert het alternatief managementkantoor Rockoco.

VI.BE

Alan Özdemir

Legt bij VI.BE als hiphopkenner de focus op talentontwikkeling en inclusie. 

Bookings

Louis Verdier

Is boeker bij Peter Verstraelen Agency en zorgt voor speelkansen van onder andere BLUAI, Oriana Ikomo, BRYN, Ruby Grace en Okay Kaya.

Management

Bert De Swert

Bert De Swert werkt al 4 jaar voor het managementkantoor Rockoco en is verantwoordelijk voor o.a. Meskerem Mees, blackwave., Willem Ardui en Jibran. Daarnaast doceert Bert in de PXL Music als leerkracht Artist Management. 

Programmator

Shamisa Debroey

Is programmator bij De Singel en freelance illustrator. Hiernaast organiseert ze voorstelling, talks over diversiteit en inclusieve artistieke projecten.

Bookings

Tomas Michelena

Is agent bij Busker Artist Agency en is verantwoordelijk voor o.a Meltheads, Chibi Ichigo, Shaka Shams, Frontal Soundsystem, Simon, Ashley Morgan, Bobbi Lu & meer!

Pers & promo

Gilles Dierickx

Is Pers, promo- en (digital) communication manager bij Brussels jazz-&-beyond agency Aubergine Artist Management. Onder meer actief voor Aka Moon, Compro Oro, N∆BOU, De Beren Gieren, ESINAM, Echoes of Zoo, Antoine Pierre, … + Artist manager voor Compro Oro, Echoes of Zoo & Steiger.

Ondernemerschap

Robbe Van Bogaert

Is oprichter van Eventsture en medeoprichter van Meatpack. Hij treedt als expert nightlife op voor de Stad Antwerpen. 

Projecten en subsidies

Gwen Vanderreyd

Is medewerker projecten & subsidies bij Fameus.

Ze ondersteunt ze aanvragers voor projectsubsidies bij het schrijven van een doordacht projectplan en het opmaken van transparante begrotingen, en maakt ook deel uit van Funuun vzw, een drietalig collectief (Arabisch, Nederlands en Engels), opgericht door kunstenaars/vertellers/dromers, elk met hun eigen verhaal.

Kunstenpunt

Ward Bosmans

Werkt voor Kunstenpunt op vlak van (inter)nationale sectorondersteuning en promotie met klassieke muziek als expertise.

VI.BE

Lucas Declerq

Is al 5 jaar adviseur bij VI.BE, daar schrijft hij artikels en maakt hij informatieve video’s. Daarnaast is hij ook het aanspreekpunt voor muzikanten, DJ’s en producers. 

Cultuurloket

Frederic Busscher

Is freelance-consulent bij Cultuurloket. Daarnaast is hij ook Eventcoach en docent op KdG. Bij Fré kun je terecht met je vragen over marketing, projectmanagement en financiering in de cultuursector. 

Cultuurloket

Iris Walraven

Is freelance- consulente bij Cultuurloket en maakt je wegwijs door de juridische kant van werken in cultuur.  De voorbije 3 jaar heeft zij als advocate een bijzondere expertise opgebouwd in het arbeidsrecht met een focus op ontslagprocedures. Daarnaast is zij ook werkzaam als fotografe onder de artiestennaam ‘Frons’. Je kunt bij haar terecht voor je vragen over je statuut, werken en tewerkstellen in cultuur en de hervorming van het kunstenaarsstatuut.

Using Format