PITCH JE MUZIEK: HIPHOP


Samen met artiesten en professionele cultuurwerkers ga je in dialoog over je werk. Je laat je muziek horen en krijgt een op een feedback van experten uit het vak! Maak je hiphop? Dan kan je terecht bij Glints en Faisal.


Wil je graag naar je muziek pitchen in deze categorie? Je krijgt, nadat je bent ingeschreven voor KLANKBAD, later een aparte mail van ons waarin je je tijdslot kan inboeken met de coaches. Schrijf je hier in voor KLANKBAD.


Maak je eerder jazz, indie of ben je een producer? Ontdek dan hier alle andere pitches.

Glints

Jan Maarschalk Lemmens of diens muzikale allias Glints heeft veel liefde voor oprechte muziek en taal. Aan de vele zomers die hij doorbracht bij zijn neefjes op een steenworp van Londen hield hij een Engels accent over dat quasi Cockney is. Dat combineert hij met elementen uit hiphop, elektronische muziek en pop tot een minimalistisch geheel. 

Faisal

Faisal schopte het enkele jaren geleden in sneltempo tot 'Beste Belgische DJ' tijdens de Red Bull Elektropedia Awards 2016. Sindsdien leerden we hem kennen als producer, StuBru-dj, sidekick bij De Ideale Wereld en lid van het Antwerps collectief Abattoir Anvers met o.a. Glints en Yong Yello. 

Using Format