PITCH JE MUZIEK: INDIE


Samen met artiesten en professionele cultuurwerkers ga je in dialoog over je werk. Je laat je muziek horen en krijgt een op een feedback van experten uit het vak! Ben je een singer-songwriter en maak je indie? Dan kan je terecht bij BLUAI en Simon.


Wil je graag naar je muziek pitchen in deze categorie? Je krijgt, nadat je bent ingeschreven voor KLANKBAD, later een aparte mail van ons waarin je je tijdslot kan inboeken met de coaches. Schrijf je hier in voor KLANKBAD.


Maak je eerder jazz, hiphop of ben je een producer? Ontdek dan hier alle andere pitches.

Catherine Smet (BLUAI)

Catherine Smet begon BLUAI intiem project in haar slaapkamer. Ze schreef er nummers die zweven tussen zachte indiefolk en snijdende 90s gitaren. En dat doet ze goed. Met ‘s lands meest prestigieuze beeldjes alledrie (!) op haar schouw (De Nieuwe Lichting, Sound Track én Humo’s Rock Rally) weet ze als geen ander hoe je een song schrijft. Met die kennis coacht ze jou nauwgezet in de juiste richting.

Simon

Simon is één van die artiesten die zich niet zomaar in een vakje laat steken, maar liever in transit tussen verschillende genres verblijft. Zijn nummers barsten van eerlijkheid. Ook naast het podium is Simon bloedeerlijk, wat hem in combinatie met zijn scherpe teksten een ideaal gesprekspartner voor feedback maakt.

Using Format