PITCH JE MUZIEK: JAZZ


Samen met artiesten en professionele cultuurwerkers ga je in dialoog over je werk. Je laat je muziek horen en krijgt een op een feedback van experten uit het vak! Ben je een Jazz-muzikant? Dan kan je terecht bij Nabou Claerhout en (tbc).


Wil je graag naar je muziek pitchen in deze categorie? Je krijgt, nadat je bent ingeschreven voor KLANKBAD, later een aparte mail van ons waarin je je tijdslot kan inboeken met de coaches. Schrijf je hier in voor KLANKBAD.


Maak je eerder indie, hiphop of ben je een producer? Ontdek dan hier alle andere pitches.

Nabou Claerhout

leidt de vierkoppige Jazzband N∆BO. Ze werd muzikaal gevormd in verschillende bigbands in Nederland en België, waaronder Ghent Youth Jazz Orchestra, National Youth Jazz Orchestra (‘De Zilveren Notenkraker 2016’), Metropole Academy, Jong Metropole en Not So Bigband. Ze gidst het publiek door haar composities langs de verschillende genres die ze liefheeft en plukt daarbij uit een ruime reeks invloeden.

Joachim Badenhorst

is componist en saxofonist/klarinettist die actief is over de landsgrenzen heen. Hij verdeelt zijn tijd tussen België, de rest van Europa en de VS, waarbij hij wereldwijd samenwerkt en opnamen maakt met gevestigde nieuwe en experimentele muziekensembles en artiesten. Hij componeert voor de films van Rinus Van de Veld en leidt zijn eigen projecten, variërend van geïmproviseerde solo-uitvoeringen tot zijn elektronische project Zero Years Kid en zijn grotere ensemble Carate Urio Orchestra.

Using Format