PITCH JE MUZIEK: PRODUCING


Samen met artiesten en professionele cultuurwerkers ga je in dialoog over je werk. Je laat je muziek horen en krijgt een op een feedback van experten uit het vak! Ben je een producer? Dan kan je terecht bij Tsar B en Susobrino.


Wil je graag naar je muziek pitchen in deze categorie? Je krijgt, nadat je bent ingeschreven voor KLANKBAD, later een aparte mail van ons waarin je je tijdslot kan inboeken met de coaches. Schrijf je hier in voor KLANKBAD.


Maak je eerder jazz, indie of hiphop? Ontdek dan hier alle andere pitches.

Tsar B

Tsar B is klassiek geschoold violiste, autodidact-producer en singer-songwriter. Ze maakt beats, soundtracks en liefdesliedjes. Met heel wat eigen muziek, een theatrale concertfilm, compositie- en productiewerk op haar palmares, en met liefde voor barok, r&b en elektronica biedt ze een razend interessant luisterend oor voor jouw muziek.

Susobrino

Susobrino is een van de meest interessante live acts binnen elektronica op dit moment. Zijn Boliviaanse roots kruipt in alle hoekjes van zijn muziek en uit hij door het gebruik van traditionele instrumenten en percussie. Zijn muziek is verhalend, spannend, soms opzwepend en vaak bezwerend. 

Using Format