SHOWCASES

Ontdek Belgisch talent tijdens een van de showcases of speel zelf op KLANKBAD via de vi.be speelkans!

PIPPIN

De Hasseltse producer Pippin werd een household name binnen de elektronische beatscene nadat ie in 2015 Champion Sound won. Hij mag dus met gemak Lefto tot zijn fans rekenen. Een jaartje geleden loste hij debuut ep OMLA, waarbij offbeat ritmes en melodieuze soundscapes elkaar aflossen en versmelten tot een hypnotiserend warm dekentje. Enjoy!

PASQUALINO

Pasqualino Melucci is een autodidact multi-instrumentalist. Als kind in de jaren 80 met Italiaanse en Senegalese roots was Pasqualino altijd geïnteresseerd in nieuw geluiden en ritmes. Met de djembé, gitaar, zingen, de kazoo en de handpan heeft Pasqualino leren uiten wat in zijn musicalwereld gebeurt.

OMID AGHAJANI

Omid aghajani brengt verhalen uit Perzië met zijn gitaar en zang, hij werkt al jaren als zang en gitaar leraar op nationale en internationale niveau.

Zijn verhalen gaan over liefde en actuele gebeurtenissen over de wereld maar ook verhalen over zijn thuisland .

+ AFTERPARTY MET ASO ASIN

Na al deze inspiratie nog niet naar huis, want we gaan dansen met de Antwerpse DJ Aso Asin. Hij verzamelt voor zijn tracks muziek uit alle uithoeken van de wereld: van jaren ‘70 jazz-funk en progrock tot jaren ‘90 hiphop en elektronische muziek. 

Using Format